Solcellen

Ellens blogg om livet som utbytesstudent i Grenoble

Frisk igen

Publicerad 2013-10-07 07:33:00 i Allmänt,

Puh! Efter en helg med mardrömsförkylningen är jag äntligen på benen igen! Receptet var att stanna inne två dagar i sträck och bara titta på tv-serier :) Livet som frisk börjar idag med skola 8-17 och sedan franskalektion 18.30-20.30! Ojojoj, ingen mjukstart här inte!

Kommentarer

Postat av: Mamma

Publicerad 2013-10-08 11:35:18

Hej Ellen! Vad skönt att du är frisk igen! Här i Thailand behövs det vatteningenjörer! Vi hade tidigare en fabrik här som översvämmades för två år sedan. Efter det har vi flyttat till en nybyggd lokal på ett "säkert" ställe (garanti finns). Trots det stiger nu vattnet från en flod i närheten pga av mycket regn i norra Thailand. Jag kommer inte ens att kunna ta mig ut till fabriken utan får hålla alla möten här på hotellet. Det verkar som om man har missat en del kring dränering och dikning på det nyanlagda området. Ha det riktigt bra!/Mamma

Svar: Hej mammi! Gick resan bra? Jaa jag åker gärna till Thailand och jobbar :D Men oj det låter ju inte alls bra med stigande vatten! Vad pinsamt att det nya stället inte heller funkade =/ Åh! Hur ska de lösa detta nu då? Ha det bäst där borta! Hur är vädret? Kram!!
Ellen Åberg

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela